Entreprenadjuridik

Terra Advokat är specialiserade inom entreprenadjuridik och hanterar dagligen allt från avtalsskrivning till tvister inom bygg- och anläggningssektorn. Vi är baserade i Stockholm men hanterar tvister över hela landet.

Oavsett om ni ikläder er rollen som beställare, entreprenör eller underentreprenör kan ni vända er till oss. Terra Advokat har en gedigen branscherfarenhet och därmed även en stor förståelse för både beställarens och entreprenörens olika perspektiv.

Vi kan bistå er genom hela bygg- och anläggningsprocessen. Redan i ett tidigt skede kan vi hjälpa er att upprätta och granska entreprenadkontrakt. Under processens gång finns vi där för att hantera era konflikter med beställare eller entreprenörer. För det fall att tvist redan har uppstått kan vi naturligtvis biträda er genom rättsprocessen.

Konsumententreprenader

Vår erfarenhet inom entreprenadjuridik sträcker sig dessutom till situationer där beställaren är en konsument. Dessa typer av entreprenader ställer ofta högre krav på entreprenören. Om ni känner er osäkra på vad det omfattade konsumentskyddet innebär kan vi bistå med allt från generell rådgivning till konkret assistans i allt från avtal till process.  

Offentlig upphandling

Vi på Terra Advokat besitter även stor kompetens inom offentlig upphandling. Har ni exempelvis fått ert anbud förkastat av en kommun på felaktiga grunder eller har andra frågeställningar gällande offentlig upphandling så hjälper vi er även med detta.

Tillsammans är vi Terra Advokat

ni hittar oss centralt i Stockholm, bara några minuter från Östermalmstorg.

För allmänna frågor, eller om du inte vet vem du ska initiera kontakt med kan du 

skriva till oss på info@terraadvokat.se

HITTA HIT

Carl Johan Törnros

Advokat

Ralph Strandberg

Advokat

Rebecca Nilsson

Jur kand

Farukh Imitov

Jur kand

Följ oss gärna på LinkedIn